Jag skäms lite, men på något sätt har jag helt missat [geim] av Anders de la Motte när den kom ut. Tack och lov har jag vänner som är uppdaterade och ger mig vinkar om missade böcker.
Nu ligger jag naturligtvis lite efter eftersom det har kommit ut två böcker till efter [geim], men de står uppskrivna på min önskelista, så de kommer snart.
 
Jag gillade verkligen upplägget i [geim], en intrig som aldrig tar riktigt slut utan vävs genom hela boken ända till sista sidan. Och trots att historien är avslutad låter sista stycket i boken en ana att det finns mer att få reda på i det här historien. Det är där jag är nu. Ser fram emot att nystanet med den röda tråden ska fortsätta rulla.
 
Det här är helt klart en modern bok, texten är varvad med amerikaniserade uttryck som långsamt smyger sig i svenska språket för att stanna. Jag tycker om karaktärerna och att vi har en anti-hjälte typ, som trots allt jobbar för det goda, vare sig han vill eller ej. Boken var helt klart en positiv upplevelse och enligt rykten från vänner håller de följande två samma standard.
Det är bara att rusa ut och handla!!