Som alla mina trogna läsare (3 st) har uppmärksammat har det varit tyst på bloggen ett tag... nåja ett år.. men tiden går snabbt. 

Har ofta tänkt på att tag i det och skriva vidare, det finns ju så mycket att skriva om, men på något sätt har det inte blivit av.

Ända tills i onsdags, när det trillade in ett mail som meddelade att sidan som bloggen låg på skulle slopas. Blev lite fart på mig då, kunde inte låta alla åsikter och visdomsord gå förlorade! Så nu har jag flyttat till Bloggo.nu. Verkar vara en mycket trevlig sida och jag tror att jag kommer att trivas här, om inte annat så har det fått igång mig igen och jag har fått lusten att skriva tillbaka.

Även om det har varit bloggfritt så har det långt ifrån varit bokfritt. Har hittat några nya spännande författare, har fått äta upp ett av mina ståndaktiga, ska aldrig läsa den genren, det passar absolut inte mig och tack vare nya bekantskaper och nya flöden i livet, har min litterära medvetenhet vidgats och jag njuter för fullt.

Så framöver blir det lite nya deckare och det stora stegen som låg i min "ska aldrig" lista, det blir fantasy, rätt mycket av det faktiskt.

Men jag nöjer mig med den här korta återkomst texten. Böckerna och författarna kommer snart!

Kul att vara tillbaka, och om nu just du som inte tillhör mina 3 trogna läsare, skulle råka komma in här på bloggen, skriv en kommentar, även om du tycker att jag är tråkig!

Vi hörs snart.