Min trogna läsare Marie, har verkligen gett mig en utmaning som jag tänker anta! (se gästbok)

Har redan börjat fundera kring vilka böcker som jag tycker att ni alla måste läsa innan ni dör! Listor kommer att dyka upp här på bloggen inom kort!

Sen sist har jag varit på en liten utflykt till Malmö SciFi bokhandel och haft den stora äran att få träffa Joe Abercrombie in person och fått förtur på hans nya bok, som ståtar här i bokhyllan och väntar på att bli läst. Fick alla böcker signerade så nu gäller det att skaffa en glasbox och ge dem ett skyddat hem! Tror att jag ska ta kontakt med Towern i London och be om tips.. bara skojar. De kommer i varje fall hamna bakom glasdörr i bokhyllan, det är det bästa jag kan erbjuda dem.

De senaste dagarna har Mark Billingham varit i mitt läsfokus. Hans deckare om  Tom Thorne är lika bra som alltid och Billingham håller en hög standard på sina deckare, alltid med en trevlig och oväntad knorr på slutet. Det trevliga med Billinghams karaktärer är att man känner igen sig i dem och just detta att man kan nicka igenkännande ger en extra tyngd åt boken. Så Billingham står sig och jag ser fram emot hans nästa bok!

Nu ska jag fundera lite på listorna och vilka genre jag vill ta upp. Hörs snart igen!!